Arena

Rismelen Aktivitetspark, Steinkjer

Arenaen åpner kl 11.00 for registrering av deltakere som enda ikke har hentet ut sitt startnummer i forkant. Vi oppfordrer alle til å hente ut sitt startnummer før løpsdagen da vi kun har 1 time fra vi åpner til startskuddet for 5 km går. I år har vi plassert infoteltet på toppen av Rismelen for de som eventuelt skulle ha noen spørsmål. Inngangen er på toppen av Rismelen, og det er tilgang til garderober og toaletter i kjelleren på samfunnshuset. Fint hvis dere benytter det i god tid i forkant det det kan oppstå kø like før start. Inngang til selve startområde er kun tillatt for de som skal delta.

Alle uansett pulje skal ha startnummer som festes med sikkerhetsnåler foran på brystet/magen. Dette er pga sikkerhetsmessige årsaker slik at vi vet at alle har kommet seg i mål. Hvis noen skulle bryte løpet må du melde deg til infoteltet slik at vi kan få registrert deg.

Alle vår startnummer har en egen baggasjelapp som du kan feste på ryggsekken/posen eller baggen din med personlige eiendeler. Denne kan du levere inn i teltet for baggasjeoppbevaring som er plassert i startområdet nede i Rismelen.

Både 5 km og 10 km starter med flying start fra Rismelen, men tiden din starter når du passerer våre antenner (nettotid) som er plassert litt lengre bortover langs elva. Disse er markert med beachflagg på hver side. De som løper 10 km løper 2 runder før de løper inn til mål gjennom målbuen.

For de som ikke skal delta så er det egen publikumsområder, da selve start og målområdet er kun tillatt for de som skal delta.
Det vil også i år være muligheter for på kjøpe seg diverse forfriskninger i kiosken vår i Rismelen som Stod IL stiller med. Pizzabakeren stiller også med utsalg av pizza, brus og kaffe fra deres matvogn nede i Rismelen. I tillegg ligger ikke Famille lagt unna arenaen hvor de selger både nydelig mat, fersk bakst og god kaffe.